Rektörümüz Anadolu Ajansı’nın “Yılın Fotoğrafları” Yarışmasında Oy Kullandı

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Oylama hakkında bilgi alan Rektörümüz, haber kategorisinde Elif ÖZTÜRK'ün "Türkiye darbe girişime karşı tek yürek", yaşamda Ali İhsan ÖZTÜRK'ün "Tandır başındaki kadınlar", sporda ise Volkan FURUNCU'nun "Muhammed Ali'nin vefatı" adlı çalışmalarını seçti.

Fotoğrafları çok beğendiğini ve seçim yapmakta zorlandığını dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, AA'nın özellikle darbe girişimi sürecinde ortaya koyduğu özverili çalışmayla kamuoyunun takdirini kazandığını söyledi. Rektörümüz, "Çalışmada emeği geçenleri tebrik ediyorum. Gerçek anlamda fotoğrafların hepsi çok etkileyici." dedi.