Sinop Şehitlerini Uğurladı

İstanbul’da meydana gelen hain terör saldırısında şehit olan Sinoplu Polis Memuru Hakan TANRIKULU ile Sinoplu Üniversite öğrencisi Mustafa Berkay AKBAŞ düzenlenen tören ile son yolculuklarına uğurlandılar.

Şehitlerimize son görevlerini yerine getirmek üzere Durağan ve Sinop’ta düzenlenen törenlere; Sinop Valisi Hasan İPEK, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet ERSOY, CHP Grup Başkan Vekili Engin ALTAY, Sinop Milletvekilleri Nazım MAVİŞ ve Barış KARADENİZ, Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, kurum amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile binlerce vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazlarının ardından eller şehitlerimiz için semaya kalkarken, cenaze törenlerinin ardından Şehitlerimiz Hakan TANRIKULU ve Mustafa Berkay AKBAŞ gözyaşları ile son yolculuklarına uğurlandılar.