Minik Öğrenciler, Elleriyle Diktikleri Fidanı Rektörümüze Hediye Etti

Üniversitemiz Deniz Yıldızları Anaokulu öğrencileri,  ‘’Minik TEMA‘’ projesi kapsamında elleriyle diktikleri fidanı Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a hediye ettiler.

Üniversitemiz Deniz Yıldızları Anaokulu’nun minik öğrencileri, Üniversitemiz Okul Öncesi Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şule ERŞAN, Tema Vakfı Sinop İl Temsilcisi Kadriye GÖL, Deniz Yıldızları Anaokulu Müdür Yardımcısı Esma YÜKSEK ve Okulöncesi Öğretmeni Neslihan GÜNDOĞDU eşliğinde Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Minik öğrenciler, kendi elleriyle saksıya diktikleri fidanı Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a hediye ederken, Rektörümüzün yakasına TEMA’nın sembolü olan yaprak rozeti taktılar.