Genç İlahiyat Programının Çekimleri Üniversitemizde Gerçekleştirildi

TRT Diyanet TV’de yayınlanan ‘Genç İlahiyat’ programının çekimleri Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Mustafa CİHAT’ın sunuculuğunu üstlendiği programın konuğu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Faruk SANCAR oldu.

Programa; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet TABAK, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir TEKİN ve Yrd. Doç. Dr. Muzaffer BARLAK, İl Müftü Vekili Fatih TAVLAŞOĞLU, Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yasemin BARLAK, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Tekfircilik konusunun tartışıldığı programda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Faruk SANCAR, konu hakkında bilgiler vererek, öğrencilerimizin yönelttiği soruları yanıtladı.

Program sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, program konuğu Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Faruk SANCAR’a, İl Müftü Vekili Fatih TAVLAŞOĞLU ise sunucu Mustafa CİHAT’a hediye takdiminde bulundu.

Program, Mustafa CİHAT tarafından öğrencilerimize verilen konserle son buldu.