Üniversitemizden Sinopspor’a Performans Testi

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi’nce, ilimiz futbol takımlarından Sinopspor’a performans testi uygulandı.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet MOR, Yrd. Doç. Dr. Erkal ARSLANOĞLU, Yrd. Doç. Dr. Cansel ARSLANOĞLU ve Öğretim Görevlisi Kürşat ACAR yönetimindeki performans testi, Kemalettin Sami Paşa Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Bu kapsamda Sinopsporlu futbolcular, aerobik, kuvvet ölçümü, sürat ölçümü, denge ölçümü ve sıçrama performansı gibi çeşitli testlere tabi tutuldular.

Testler sonucunda, Sinopsporlu futbolcuların güncel durumları, eksikleri ve artıları tespit edilecek.

Testlerin sonuçları Spor Bilimleri Fakültesi’nce analiz edilerek, takımdaki teknik yetkililere teslim edilecek ve eksikliği olan sporcuları sezona hazırlayabilmek adına kuvvet ya da egzersiz programları yapılacak.