Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal BOLAT, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında gerçekleştirilen El Bab operasyonunda şehit olan Üniversitemiz Gerze Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği öğrencisi Ebrar BOLAT’ın abisi Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal BOLAT, Samsun’un Alaçam ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Alaçam Şadibey Camii'nde cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazına; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet ARSLAN, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ, Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN, şehidin yakınları, Gerze Meslek Yüksekokulunda görev yapan akademisyenlerimiz, öğrencilerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldılar.

Gerze Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimiz törende büyük bir Türk bayrağı açarak şehidin acılı ailesini yalnız bırakmadılar.

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal BOLAT, kılınan cenaze namazının ardından dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.