YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta SARAÇ’tan Öğrencilerimize Tebrik Mektubu

2016 – 2017 Öğretim yılında Üniversitemize birincilik ile yerleşen öğrencilerimize YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta SARAÇ tarafından tebrik mektubu gönderildi.

Üniversitemiz Senato Toplantı salonunda gerçekleştirilen törene; Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Genel Sekreterimiz Mehmet ATLI, fakülte dekanlarımız, akademisyenlerimiz ve fakültelerini birincilikle kazanan öğrencilerimiz katıldılar.

Törende Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta SARAÇ imzalı tebrik mektubunu okuyarak, öğrencilerimize takdim etti. Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, üniversitemizi tercih ederek fakültelerine birincilik ile yerleşen öğrencilerimizi kutlayarak, başarılarının devamını diledi.