Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Sevdiği Şarkılar Seslendirildi

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78. Yıl dönümü nedeniyle  düzenlenen anma programında Atatürk'ün sevdiği şarkılar seslendirildi.

Sinop Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Vali Hasan İPEK, Belediye Başkanı Baki ERGÜL, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü GÜNDOĞDU, Vali Yardımcıları, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu, Kurum ve Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programda, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Sinop İMKB Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri şiirler okudular ve Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirdiler.