Durağan Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanı’ndan, Rektörümüze Ziyaret

Durağan Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN, Durağan İlçesine kurulması talep edilen Meslek Yüksekokuluyla ilgili görüşmeler yapmak üzere Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede; Durağan Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN’ın yanı sıra AK Parti Durağan İlçe Başkanı Ahmet USTA ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan Selim KIROĞLU da hazır bulundu.

Ziyarette talep edilen Meslek Yüksekokulu üzerine toplantı gerçekleştirilirken,  Durağan Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN, İlçede Meslek Yüksekokulu açılması konusunda Belediye olarak üzerlerine ne düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN da Meslek Yüksekokulu açılması konusunda gösterdikleri gayretli çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN’a ve AK Parti Durağan İlçe Başkanı Ahmet USTA’ya teşekkür ederek, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından istenilen şartlar tamamlandığında, Durağan ilçesinde Meslek Yüksekokulumuzun açılması için başvurunun yapılacağını belirtti.