Vali Hasan İPEK’ten, Rektörümüze İade-i Ziyaret

Sinop Valisi Hasan İPEK, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret ederek iade-i ziyarette bulundu.

Vali Hasan İPEK’i Rektörlük binası girişinde karşılayan Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat SEZGİN ve Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL eşlik ettiler.

Vali Hasan İPEK ile Üniversitemiz yeni kampüs alanı minyatürünü birlikte inceleyen Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, kampüs alanında yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ardından hep birlikte Rektörlük makamına geçildi. Burada Sinop Valisi Hasan İPEK, Sinop’un ve Üniversitemizin gelişmesi ve daha iyi yerlerde olması için el birliğiyle çalışacaklarını belirterek Sinop Valisi olarak üniversitemize her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN ise, Sinop’un bir eğitim kültür ve turizm şehri olması için tüm kurumlarımızla işbirliği içerisinde kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.