Üniversitemizde Kayıt Heyecanı Başladı

Üniversitemiz 2016 - 2017 Akademik Yılı kayıtlarımız 15 Ağustos 2016 Pazartesi itibariyle başladı.

Öğrencilerimiz kayıtlarını yaptırarak Sinop Üniversitesi ailesinin bir ferdi olma gururunu yaşarken, velileri de çocuklarını bu heyecanlı ve sevinçli günlerinde yalnız bırakmadı. Üniversitemiz her sene olduğu gibi bu sene de öğrencilerin kayıtlar esnasında herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için gerekli tüm hazırlıkları günler öncesinden tamamladı. Sabahın ilk saatlerinden itibaren Fakültelerimizde bulunan kayıt merkezlerinde kayıt işlemlerine başlayan öğrencilerimiz, üniversitemiz bünyesindeki sosyal aktiviteler  ve öğrenci merkezli çalışmalar hakkında da kayıt görevlilerinden bilgiler aldılar.

Otogardan Öğrencilerimiz İçin Servis Kaldırıldı

Kayıt işlemleri için çeşitli illerden Sinop’a gelen öğrencilerimizi, otogarda stant açan kayıt görevlilerimiz karşılayarak, kayıt işlemlerinin yapıldığı merkezlere Üniversitemizin servisleriyle yönlendirdiler.

Tercih Edilirliğimiz Her Yıl Artıyor

Yürüttüğü bilimsel ve akademik çalışmalarla adından sıkça söz ettiren üniversitemize 2016 – 2017 Akademik yılında 3 Bin 522 yeni öğrenci kayıt yaptırmaya hak kazanırken, Üniversitemiz öğrenci sayısının 11 Bini geçmesi bekleniyor.

E-Kayıt Sistemi ile Kayıt Yaptırabilirsiniz

Üniversitemize 2016 ÖSYS ile yerleşen adaylar, 12 – 16 Ağustos 2016 tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr/  adresine E-Devlet şifresiyle girerek ‘e-Hizmetler’ bölümüne tıklayıp, açılan sayfanın sonunda yer alan ‘Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ başlığı altındaki ‘Üniversite E-Kayıt’ sekmesinden üniversitemize kayıtlarını yaptırabilirler.