Üniversitemizden Tercih Günleri

2016–2017 Akademik yılında 10 Bin öğrenciye ulaşmayı hedefleyen Üniversitemiz, 2016 ÖSYS tercihi yapacak öğrenci adaylarımız için Sinop Uğur Mumcu Meydanı Şehir Kulübü önünde, üniversitemizi tanıtmak ve bölümlerimiz ile ilgili bilgiler vermek amacıyla tanıtım ve bilgilendirme stanttı kurdu.

29 Temmuz - 3 Ağustos 2016 tarihleri arasında Sinop Uğur Mumcu Meydanı Şehir Kulübü önünde açık olacak bilgilendirme stantlarımızda, 8 Fakülte, 3 Yüksekokul ve 5 Meslek Yüksekokulumuzdan alanında uzman akademik ve idari personelimiz, tercih yapacak öğrencilere ve velilerine, bölümlerimiz ve iş alanları hakkında bilgiler verdi.

Tercih günleri kapsamında kurulan stantları ziyaret eden Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat SEZGİN, Prof. Dr. Ahmet TABAK ve Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL da stantlarımıza gelen ziyaretçilere, Üniversitemizin gelecek vadeden bölüm ve programlarıyla birlikte, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri ile ilgili bilgiler vererek, öğrencilerimize sağlanan olanakları anlattılar.

Üniversitemiz ve tercih rehberi hakkında detaylı bilgi almak için http://www.sinop.edu.tr/Aday adresini ziyaret edebilirsiniz.