Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Demokrasi Nöbetinde

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, darbe girişimine karşı Milli irade nöbeti için dün akşam Sinop Valiliği önünü dolduran vatandaşlarımızla birlikteydi.

Sinop Valiliği önünde gerçekleştirilen demokrasi nöbetine Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet ERSOY ve Sinop Valisi Kemal CİRİT, İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefattin SERTEN, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali ÇÖPÇÜ, İlçe Belediye Başkanları, Kurum ve Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ile çok sayıda Sinoplu katıldı.

Darbe girişiminden bu yana üniversitemiz akademisyenleri ve idari personelimizin de katıldığı demokrasi nöbetinde, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet TABAK, idari personelimiz ve öğretim üyelerimiz eşlik etti.

Düzenlenen demokrasi nöbetinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet ERSOY ve Sinop Valisi Kemal CİRİT birer konuşma yaparak Türk halkının büyük bir kahramanlık örneği göstererek milli iradeye sahip çıktığını belirttiler.