Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi’ne Sizleri Bekliyoruz

Bu yıl ilk öğrencilerini ağırlayacak olan Spor Bilimleri Fakültesi’nin ilk öğrencileri siz olun. Kaliteli eğitimin yanında, FİFA standartlarına uygun “Atletizm Pisti ve Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası”nda alacağınız uygulamalı derslerle kendinizi geliştirin.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi, 2016 – 2017 Akademik yılı ön kayıtları başlamış olup, kayıtlar Eğitim Fakültesinde 29.07.2016 Cuma gününe kadar devam edecektir.

Ön kayıtlar sonrası 2-4 Ağustos tarihleri arasında Fen-Edebiyat Fakültesi Yerleşkemizde yer alan Merkez Spor Salonu’nda Yetenek Sınavı gerçekleştirilecektir.

Yetenek Sınavına girecek olan öğrencilerin, 2 Ağustos 2016 Salı Günü saat 08.30’da spor malzemeleri, sınav giriş ve özel kimlik belgeleri ile kapalı spor salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Ön kayıtlar sırasında istenilen belgeler aşağıdaki listede belirtilmiştir;