Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi İnşaatında Sona Gelindi

Eğitim ve öğretim yapısının geliştirilmesi ve öğrencilerimizin yaşam kalitesinin daha da yükseltilmesi amacı ile temeli atılan Üniversitemiz Yeni Kampüs Alanı içerisinde yer alan İlahiyat Fakültesi inşaatında sona gelindi.

2016 – 2017 Akademik Öğretim yılında öğrencilerimizin hizmetine sunulması hedeflenen İlahiyat Fakültesi inşaatını yerinde inceleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, yürütülen çalışmalar hakkında yüklenici firma sahibi Sedat ÇINAR’dan bilgiler aldı.

İncelemelerde Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’a, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ahmet TABAK, Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Abdülkadir TEKİN ve Yrd. Doç. Dr. Muzaffer BARLAK, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Şube Müdürleri Kayhan KOYUNCU ve Pınar SELİMOĞLU eşlik etti.

Öğrencilerimizin ihtiyaçlarına göre birçok olanağın sağlanacağı İlahiyat Fakültesi yeni hizmet binasında, modern dersliklerin yanı sıra pratik ve donanımlı araştırma merkezleri, kütüphane, konferans salonu, sosyal ve kültürel yaşam merkezleri yer alıyor.

İlahiyat Fakültesi yeni hizmet binasının Eylül ayı içerisinde hizmete sunulacağını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN, “İlahiyat Fakültemiz ile birlikte artık öğrencilerimizi yeni Kampüs Alanında ağırlamaya başlayacağız. Kampüs alanı içerisinde inşaatı devam eden diğer binalarımızın tamamlanmasıyla birlikte Üniversitemiz, Sinop’a yakışan, bölgesinin gözde eğitim kurumlarından biri haline gelecek” dedi.