Su Ürünleri Fakültemiz “Future Fish Eurasia” Fuarına Katıldı

Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi, Türkiye’nin tek su ürünleri fuarı olan  “Future Fish Eurasia- 8. Uluslararası Su Ürünleri İhracat ve İşletme, Akuakültür ve Balıkçılık Teknlojileri” fuarına katıldı.

İzmir’de gerçekleştirilen ve Asya, Avrupa, Kuzey Afrika ve Ortadoğu’dan 300’ün üzerinde sektör temsilcisini bir araya getiren Future Fish Eurasia Fuarı’nın açılışına Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Genel Müdürü Altuğ ATALAY, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz KOCAOĞLU, Norveç Büyükelçisi Janis Bjorn KANAVİN, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Su ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat SEZGİN ve davetliler katıldı.

Üniversitemiz “Future Fish Eurasia” Fuarında Tanıtıldı

8. Uluslararası Su Ürünleri İhracat ve İşletme, Akuakültür ve Balıkçılık Teknlojileri” fuarında stant açan Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi, büyük ilgi gördü. Standımızı ziyaret eden misafirlerimize; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Su ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat SEZGİN, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Emin ERDEM, Su Ürünleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Fatih ŞAHİN, Su Ürünleri Fakültesi Araştırma Görevlileri Dilara KAYA ÖZTÜRK ve Uğur ÖZSANDIKÇI tarafından Üniversitemiz ve Su Ürünleri Fakültemiz hakkında bilgiler verildi.

19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumuna Davet

Future Fish Eurasia Fuarı’nda, Üniversitemiz standını ziyaret eden misafirlerimize 12-15 Eylül 2017 tarihinde Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan “19. Ulusal Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu” hakkında bilgiler verilirken, Sinop’un simgesi gemi magneti hediye edildi ve yöresel lezzetimiz Boyabat ezmesi ikram edildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz KOCAOĞLU’ndan Standımıza Ziyaret

Üniversitemiz standını ziyaret eden ve Su Ürünleri Fakültemiz hakkında bilgiler alan İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı Aziz KOCAOĞLU’na, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat SEZGİN günün anısına hediye takdiminde bulundu.