Üniversitemizde İç Kontrol Eğitimi Gerçekleştirildi

Üniversitemizde İç Kontrol Sisteminin oluşturulması, sistemin daha etkin yönetilmesi ve izlenmesi amacıyla Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından, “Kamu İç Kontrol Sistemi (KİOS) Yazılımı Uygulamalı İç Kontrol Eğitimi” düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat SEZGİN ve Prof. Dr. Ahmet TABAK, Üniversitemiz Dekanları, Daire Başkanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Sekreterleri, Şube Müdürleri ile Üniversitemiz Akademik ve İdari Personeli katıldı. Programın açış konuşmasını yapan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat SEZGİN, eğitimin faydalı geçmesi temennisinde bulundu.

Daha sonra Firma Temsilcisi Zuhal ÇELİKLİ, “İç kontrolde Organizasyon Yönetimi, Üniversite ve Birim Teşkilat Şemalarının Belirlenmesi, İç Kontrol Süreç Yönetimi ve Üniversite İş Süreçlerinin Belirlenmesi” konularında sunum gerçekleştirdiler.