Gerze MYO Öğrencilerinden Kültür ve Spor Faaliyetleri

Türkiye’nin en mutlu şehrinde baharın gelişi ile Üniversitemizde başlayan kültürel ve sportif aktiviteler, Gerze Meslek Yüksekokulumuzun yeni spor tesislerinde ve konferans salonunda düzenlenen etkinliklerle devam etti.

İlk olarak Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda Gerze MYO öğrencilerimizin seslendirdiği “Şiir Dinletisi” programı yapıldı. Birbirinden güzel şiirleri yorumlayan ve yüreklere dokunan öğrencileri tebrik eden Gerze MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÖZTOPRAK; “ Bu toprakların ezgilerini yaşayan ve yaşatan tüm mesai arkadaşlarıma ve siz değerli öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra yaklaşık on beş gündür devam eden masa tenisi ve futbol branşlarında final müsabakaları oynandı. Çeşitli programlardan 12 takımın katıldığı dostluk ve kardeşlik içinde geçen futbol turnuvasında kazanan Deniz Liman İşletmeciliği Programı olurken Radyo Televizyon Programcılığı takımı ikinci oldu.