Gerze Meslek Yüksekokulu Spor Kompleksi Düzenlenen Törenle Açıldı

Teorik ve pratik eğitimin yanında sosyal ve kültürel alanda ki yatırımlarıyla öğrencilerini geleceğe hazırlayan Üniversitemiz, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN’ın katılımıyla Gerze Meslek Yüksekokulu’nda futbol, basketbol ve voleybol sahaları ile 120 kişilik mini tribünün yer aldığı 1550 metrekarelik alana kurulu Spor Kompleksi’nin açılışını gerçekleştirerek öğrencilerin hizmetine sundu.

Düzenlenen açılış törenine Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat SEZGİN, Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI, Gerze Milli Eğitim Müdürü Özgür TOKGÖZ, Gerze Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÖZTOPRAK, Gerze Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet KESKİN, Öğr. Gör. Funda İNCE, Siyasi Parti Temsilcileri, Kurum ve Daire Amirleri, Üniversitemiz Akademik ve İdari personeli ile öğrencilerimiz katıldılar.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz spor kompleksimiz, öğrencilerimize eğitimleri ile birlikte sosyal ve kültürel faaliyetlerden de mahrum kalmamalarını sağlıyor. İçerisinde birçok spor müsabakalarını rahatlıkla gerçekleştirme imkânı sağlayan bu tesisimizin ilçemize ve Yüksekokulumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Rektörümüzün ardından bir konuşma yapan Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI ise, “Donanımlı eğitim binasının yanı sıra, yeni spor tesisiyle de öğrencilerine sosyal ve kültürel aktivitelerini kaliteli bir şekilde gerçekleştirme imkânı tanıyan başta Rektörümüz olmak üzere Yüksekokul yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Gerçekleşen kurdele kesiminin ardından Rektörümüz ve katılımcılar “8. Bahar Şenlikleri Spor Müsabakaları” kapsamında düzenlenen futbol turnuvasının final maçını hep birlikte izlediler.

Futbol Turnuvasının Şampiyonu; Gerze Meslek Yüksekokulu

“8. Bahar Şenlikleri Spor Müsabakaları” kapsamında düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu Gerze Meslek Yüksekokulu oldu.

Açılış sonrası Gerze Meslek Yüksekokulu ile Boyabat Meslek Yüksekokulu arasında oynanan final maçı nefesleri kesen bir mücadeleye sahne oldu. Maç sonucunda kazanan taraf Gerze Meslek Yüksekokulu olurken, Boyabat Meslek Yüksekokulu ikinci, İlahiyat Fakültesi üçüncü, Ayancık Meslek Yüksekokulu ise dördüncü olarak müsabakayı tamamladı.