Üniversitemiz Boyabat İ.İ.B.F’den, Safranbolu Gezisi

Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından öğrencilerimizin tarihi ve kültürel yerleri görmeleri amacıyla Safranbolu gezisi düzenlendi.

Karabük İlinin tarihi evleri ile ünlü Safranbolu ilçesine düzenlenen geziye Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Boyabat Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI’nın destekleriyle ve Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Sultan SALUR eşliğinde gerçekleştirilen gezide öğrencilerimiz, Tokatlı Kanyonu, Cam Teras, Hıdırlık Tepesi, İzzet Mehmet Paşa Camii, Safranbolu evleri ve Safranbolu çarşısını görme imkanı buldular.

Safranbolu’nun tarihi ve doğal güzelliklerini görüp, stres atma imkânı bulan öğrencilerimiz, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.