Bilim ve Sanat Merkezi'nin Üstün Öğrencileri, Üniversitemizin Misafiri Oldular

Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Üniversitesi, bugün Bilim ve Sanat Merkezi  Üstün Öğrencilerini konuk etti. Üstün Öğrenciler yapılan çeşitli etkinliklerle keyifli bir gün geçirirken, hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Geleceğin teminatı çocuklarımıza değer katma amacıyla düzenlenen etkinliğe, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet TABAK,Yrd. Doç. Dr. Nurhan ÖZTÜRK, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin EŞ, Yrd. Doç. Dr. Ayşe YENİLMEZ TÜRKOĞLU, Yrd. Doç. Dr. Esra BOZKURT ALTAN, Öğr. Gör. Ceren DEMİRALP, Bilim ve Sanat Merkezi Müdür Yardımcısı Murat ÖZGEN ve Bilim ve Sanat Merkezi öğretmenleri ile öğrencileri katıldı.

Öğrencilerin bilim ve sanata yönelik ilgi ve merak geliştirmelerini desteklemek amacıyla düzenlenen etkinliğin önemine değinen Bilim ve Sanat Merkezi Müdür Yardımcısı Murat ÖZGEN; " Çocuklarımız ilk kez Üniversiteyi yakından görme ve tanıma fırsatı yakladılar. Hem çok eğlendiler hem de yapılan uygulamalarla bilime ve sanata dair önemli bilgiler edindiler" dedi.