Üniversitemizde Mekke’ nin Fethi Programı Düzenlendi

Sinop Üniversitesi Akademik Genç Düşünce Kulübü tarafından Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda Mekke’ nin Fethi programı düzenlendi.

Programa; Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat TÜRKKAN, Sinop İl Gençlik Merkezi Müdürü Cengiz KESKİN, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Vehbi İMAMOĞLU,  akademisyenlerimiz, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Abdullah ERGİN tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, selamlama konuşmasını Akademik Genç Düşünce Kulübü adına Abdulsamet KAÇAK yaptı.

Programa konuşmacı olarak katılan Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Vehbi İMAMOĞLU, Mekke’nin Fethi ve İslam tarihindeki önemi hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Program Mekke’nin Fethi için hazırlanan sinevizyon gösterisinin gösterimi, okunan şiirler ve ilahi dinletileriyle sona erdi.