Rektörümüz, Meslek Yüksekokulu Yeni Bina İnşaatını İnceledi

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Üniversitemiz Yeni Kampüs Alanı içerisinde yer alan ve yapımı hızla devam eden, 20 adet 60 kişilik derslik, 4 adet 120 kişilik amfi, 10 adet laboratuvar, 12 adet atölye ve 48 adet ofis olarak projelendirilen Meslek Yüksekokulumuz inşaatında incelemelerde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, 12 bin 200 metre kare alana kurulan Meslek Yüksekokulu inşaat alanını, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ve Prof. Dr. Murat SEZGİN, Genel Sekreterimiz Mehmet ATLI, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cem Cüneyt ERSANLI, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özlem SÜRÜCÜ, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Adem Yavuz AVŞAR ve yüklenici firma sahibi Muammer ESEN birlikte inceledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, 2016-2017 Akademik yılında öğretime açılması planlanan Meslek Yüksekokulu inşaatında yapılan çalışmalar hakkında yüklenici firma sahibi Muammer ESEN’den bilgiler aldı.