ETKİNLİKLER

Boyabat İİBF’de İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Düzenlendi

Üniversitemiz Genç İşletmeciler Öğrenci Kulübü tarafından “12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü” münasebetiyle bir programı düzenlendi.

Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda düzenlenen programda ilk olarak İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anlatan kısa film gösterimi gerçekleştirildi.

Film gösteriminin ardından Fakülte Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Serdar YENER, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY hakkında kısa bir konuşma yaparak, programı düzenleyen ve katılım gösteren öğrencilerimize teşekkürlerini iletti.

Program, öğrencilerimizin düzenlediği şiir dinletisi ve oratoryo performansı ile son buldu.