Üniversitemiz Voleybol Müsabakalarında Terörü Lanetledi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Zonguldak’ta düzenlenen ‘2016-2017 Akademik yılı Üniversiteler Voleybol 2. Lig Müsabakaları’na katılan Üniversitemiz, karşılaşma öncesi “Terörü Lanetliyoruz” yazılı pankart açtı.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cansel ARSLANOĞLU, Öğr. Gör. Kürşat ACAR ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ertuğrul BAL gözetiminde müsabakalara katılan bay ve bayan voleybol takımlarımız, ilk maçında Nuh Naci Yazgan Üniversitesini 3-0 mağlup ederek büyük bir başarı elde ettiler.

Üniversitemiz Terörü Lanetledi

Zonguldak Üniversitesi Farabi Kampüsü Spor Salonunda düzenlenen ‘2016-2017 Akademik yılı Üniversiteler Voleybol 2. Lig Müsabakaları’nın seremoni bölümünde Üniversitemiz voleybol takımı sporcuları tarafından “Terörü Lanetliyoruz” pankartı açıldı. Açılan pankart, katılımcılar ve sporseverlerden yoğun alkış aldı.