ETKİNLİKLER

Üniversitemiz ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden Personel Eğitim Semineri

Üniversitemiz, bölgemizdeki kurum ve kuruluşlarla iş birliğini geliştirmek ve bölgesel sorunlara çözüm üretmek amacıyla ilimizde bulunan kurum ve kuruluşlarla iş birliğini geliştirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Üniversitemiz ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Sinop İl Müdürlüğü tarafından su ürünleri av araçları konusunda ilgili kurum personellerine eğitim semineri düzenlendi.

22-23-24 Kasım 2016 tarihleri arasında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Sinop İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimde, Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yakup ERDEM tarafından Su ürünleri avcılığına yönelik düzenlemelerin kontrol ve denetiminden sorumlu kurum personellerine ‘Su Ürünleri ve Yaşam Alanlarının Korunması İle Avcılığın Sürdürülebilir Bir Şekilde Devam Ettirilebilmesi’ ve  ‘Kullanılan Teknoloji ve Yaşanan Sorunlar Hakkında Güncel Bilgilerle Donatılması’ konularında eğitim verildi.

Eğitim seminerinde ayrıca Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yakup ERDEM tarafından hazırlanan eğitim semineri kitabı da bastırılarak katılımcılara personele dağıtıldı. Seminer sonunda katılımcılara bir belge ve plaket verildi.