Geleceğin Girişimcilerine Sertifikaları Verildi

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi ve KOSGEB TEKMER Koordinasyon Birimi tarafından düzenlenen ‘Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı’nda 2015-2016 Akademik yılında Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencilerimize ‘Uygulamalı Girişimcilik Sertifikası’ verildi.

Üniversitemiz SÜBİTAM Prof. Dr. İsmet Berber Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa; Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, KOSGEB Sinop İl Müdürü Nedim KAŞIKIRIK, KUZKA Sinop Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Uzman Berkol ALEVLİ, Üniversitemiz Akademik ve idari kadrosu ile öğrencilerimiz katıldılar.

Devlet destekleri ve teşvikleri konusunda öğrencilerimizi bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte KOSGEB Sinop İl Müdürlüğü adına Uzman Mustafa BAYRAK ve KUZKA Sinop Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Uzman Berkol ALEVLİ birer sunum yaparak Devlet tarafından Girişimcilere sağlanan proje destekleri hakkında bilgiler verdiler.

Programda bir konuşma yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN ise, Devletin Girişimcilere yönelik önemli teşvik ve katkı sağladığını belirterek, hayallerini ve projelerini hayata geçirmek isteyen öğrencilerimiz için bu teşviklerin büyük bir fırsat olduğunu ifade etti.

Üniversitemiz ve KOSGEB Sinop İl Müdürlüğü tarafından ‘Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı’nın sonunda 2015-2016 Akademik yılında Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan 540 öğrencilerimiz ‘Uygulamalı Girişimcilik Sertifikası’ almaya hak kazandı.

Program çekilen hatıra fotoğrafı ve ikramla sona erdi.

‘Devlet Destekleri Bilgilendirme Günleri’ 23 Kasım 2016 Çarşamba günü Ayancık Meslek Yüksekokulunda, 24 Kasım 2016 Perşembe günü Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Boyabat Meslek Yüksekokulunda, 25 Kasım 2016 Cuma günü ise Gerze Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilecek.