Üniversitemiz Elektronik Belge Yönetim Sistemi’ne Geçti

Üniversitemiz tarafından bürokrasiyi azaltmak, kırtasiye ve zaman israfının önlemek amacıyla geçilen Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına; Rektörümüz Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Murat SEZGİN, Prof. Dr. Ahmet TABAK, Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Fakülte Dekanları, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Akademik ve İdari personelimiz katıldılar.

Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığının öncülüğünde yazışmaların elektronik ortamda ve elektronik imza ile gerçekleştirilmesi amacıyla tasarlanan Elektronik Belge Yönetim Sistemi, düzenlenen bilgilendirme toplantısı ile fakülte dekanları, daire başkanları, akademik ve idari personelimize tanıtıldı. Programda açış konuşması yapan Bilgi İşlem Daire Başkanı Yüksel SANDALCI, Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) hakkında yürütülen çalışmalar ve gelinen aşamayla alakalı bilgiler verdi.

Ardından Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) hakkında bir sunum yapan CBKSoft Firma yetkilisi Engin BEKTAŞ ise, EBYS sistemi ve kullanımı hakkında katılımlara uygulamalı olarak bilgiler verdi.