Üniversitemiz Güvenlik Görevlilerine Nezaket ve Etik Kuralları Eğitimi

Üniversitemiz İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından Üniversitemiz birimlerinde görev yapan güvenlik görevlilerimize, Öğrenci ve İnsan Psikolojisi, Nezaket ve Etik Kuralları eğitimi verildi.

10-11 Eylül 2019 tarihlerinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda verilen eğitimlere; Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Genel Sekreterimiz Sayın Mehmet ATLI, İdari ve Mali İşler Daire Başkanımız Sayın Macit ÖZŞAHİN,  Güvenlik ve Koruma Müdürü Sayın Sinan ÜZÜLMEZ, idari personel ve güvenlik görevlilerimiz katıldılar.

Dr. Öğr. Üyesi Sayın İbrahim DEMİRCİ ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Figen ÇAM TOSUN tarafından verilen eğitimlerde, birimlerimizin güvenliğini sağlayan güvenlik görevlilerimize sözlü etkileşim ve beden dilinin kullanımı konularında bilgiler verildi.

Eğitimlerde güvenlik görevlilerimize öğrenci ve personelle iletişim kurma yöntemleri, nezaket ve etik kuralları konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar anlatıldı.