Çocuk Üniversitemiz Viyana’da

Sinop Çocuk Üniversitemiz, Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenen 17. Viyana Çocuk Üniversitesi Etkinliği'ne katıldı.

Avrupa Komisyonu tarafından yayımlanan H2020-MSCA-NIGHT-2018 çağrısı kapsamında sunulan International Mersin Science Night (MERSCIN) projesi çerçevesinde gerçekleşen etkinliğe, Çocuk Üniversitemiz "Eğlenerek Zekâmı Geliştiriyorum" atölyesi ile katılım gösterdi.

Etkinliğe Sinop Çocuk Üniversitesi Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Nurhan ÖZTÜRK ve Müdür Yrd. Sayın Dr. Öğr. Üyesi Sema TAN eğitmen olarak katıldılar.

Etkinlikte Türkiye'den farklı Çocuk Üniversiteleri ve Viyana Çocuk Üniversitesi  fen, matematik,  yaratıcı düşünme etkinlikleri ve sanat etkinliklerine   yönelik atölyeler kurdular.