Ayancık MYO Tanıtım Faaliyetlerine Devam Ediyor

Ayancık Meslek Yüksekokulumuz tarafından, Ayancık İlçemizde görev yapan öğretmenlere yönelik tanıtım faaliyeti gerçekleştirildi.

Ayancık İlçemiz öğretmenleri, seminer çalışmaları kapsamında Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Yüksekokul Müdürü Sayın Öğr. Gör. Recep AYKAN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçe Milli eğitim Müdürlüğüne ve öğretmenlerimize teşekkür etti.

Ayancık Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu düzenlenen etkinlikte, Müdür Yardımcıları Sayın Öğr. Gör. Dr. Günseli ACAR ve Sayın Öğr. Gör. Şemseddin ULUÇAM Yüksekokulumuzla ilgili sunum yaptı.

Programda İlçemiz öğretmenlerine, Ayancık Meslek Yüksekokulumuzun misyonu, vizyonu, kalite politikası, mevcut ve yeni açılan bölümleri, eğitim-öğretim faaliyetleri, üniversite-sanayi işbirliği için yapılan faaliyetler,  sosyal sorumluluk, kültürel ve sportif etkinlikleri, dış paydaşlarla işbirliği içinde yapılan faaliyetler, üniversitemizin öğrencilere tanıdığı olanaklar hakkında bilgiler verildi.