Üniversitemiz "e-BAP" Otomasyon Sistemine Geçti

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinatörlüğü tarafından, akademik personelimizin projelerini Kalite Güvence Sistemi çalışmaları kapsamında standarda uygun ve daha etkin bir şekilde gerçekleştirebilmelerini sağlamak amacıyla "e-BAP" Otomasyon sistemine geçti.

Yeni sisteme geçen Üniversitemizde, "e-BAP" Otomasyon sistemiyle ilgili akademik personelimize eğitim verildi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen eğitime, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRL, Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve BAP Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Cem Cüneyt ERSANLI, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hülya TURAN, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç. Dr. Rıza BAYRAK ve akademisyenlerimiz katıldı.

Eğitimde “e-BAP” Otomasyon sistemini kuran Talent Soft Firma Yetkilisi Sayın Hayri KILIÇ, otomasyon sistemi hakkında detaylı bilgiler verirken, katılımcıların sorularını cevapladı.

Üniversitemiz "e-BAP" Otomasyon Sistemine ulaşmak için aşağıda yer alan fotoğrafa tıklayabilirsiniz.