On The Wings of Poetry | 1. Yabancı Dilde Şiir ve Müzik Dinletisi

Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Boyabat Meslek Yüksekokulu ve Durağan Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından “On The Wings of Poetry” adlı 1. Yabancı Dilde Şiir ve Müzik Dinletisi etkinliği düzenlendi.

Boyabat 15 Temmuz Şehitleri Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen şiir dinletisine; Boyabat Belediye Başkanı Sayın Şefik ÇAKICI, Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Cem Cüneyt ERSANLI, Boyabat Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Öğr. Gör. Nazlı ÜLKER HANÇER, Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Duygu ÇERİ, Boyabat Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sayın Öğr. Gör. Recep KURAL, Durağan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sayın Öğr. Gör. Kübra KONAKLI, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, akademik-idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Düzenlenen şiir dinletisinde sahneye çıkan öğrencilerimiz, İngilizce ve Türkçe pek çok konuda seslendirdikleri şiirlerle büyük beğeni topladılar.

Program, şiir dinletilerinin ardından öğrencilerin İngilizce, Türkçe ve Fransızca seslendirdikleri şarkılarla devam etti.

Etkinlik, katılımcı öğrencilere ve etkinliği düzenleyen Sinop Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü İngilizce Birimi Öğretim Elemanlarından Sayın Öğr. Gör. Eda YILDIZ’a teşekkür belgelerinin takdimiyle sona erdi.