Mühendislik Öğrencileri Kariyer Günlerinde Sektörle Buluştu

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen, “Nükleer Enerji Mühendisliği; Kariyer Günleri” kapsamında FİGES A.Ş yetkilileri öğrencilerimizle buluştu.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşiye; Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç. Dr. Meryem SEFERİNOĞLU, Akademik Personelimiz ve Nükleer Enerji Mühendisliği Bölümü öğrencileri katıldı.

Kariyer Günleri kapsamında Üniversitemize gelen FİGES A.Ş. Nükleer Teknoloji Direktörü Sayın Reşat UZMEN, FİGES A.Ş.MATLAB yetkilisi Sayın Okan KALE ve FİGES A.Ş. Mühendislik yetkilisi Sayın Ufuk KOÇ, FİGES A.Ş.’nin çalışma alanları hakkında bilgiler verdi.

Söyleşide kendi mesleki hayatlarından örnekler veren FİGES Aş. yetkilileri, öğrencilerimizle tecrübelerini paylaştı.

Kariyer planlaması noktasında da tavsiyelerde bulunan yetkililer, öğrencilerimizin yönelttiği soruları içtenlikle cevapladı.