10-16 Mayıs Engelliler Haftası Programı

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler  İl Müdürlüğü tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu çok amaçlı salonunda sergi ve kutlama programı düzenlendi.

Programa Sinop Valisi Sayın Köksal ŞAKALAR’ın yanı sıra, Belediye Başkanı Sayın Barış AYHAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Sayın Halil ALTINTAŞ, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birim Koordinatör Yardımcımız Sayın Öğr. Gör. Ayşegül USTAOĞLU, Kurum Müdürleri, öğrencilerimiz ve vatandaşlar katıldılar

Programda ilk olarak engelli öğrencilerin yapmış olduğu el işi ürünleri sergilendi.

Ardından TOKİ Şehit Fatih Erer Ortaokulu öğrencisi Melisa YERLİ’nin şiir okuması ve Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Samsun’a çıkışı ve Kurtuluş Mücadelesinin 100. Yıl Dönümü dolayısıyla Sinop Özel Eğitim İlkokulu, Ortaokulu ve Meslek Okulu tarafından hazırlanan perde gösterisinin izlenmesi ile program sona erdi.