Öğretmenler Geleceğin Öğretmenleriyle Buluştu

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamamaları Dersi kapsamında “Öğretmenler Geleceğin Öğretmenleriyle Buluşuyor” isimli bir panel düzenlediler.

İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü öğrencileri tarafından Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Savaş BAŞTÜRK, Akademik Personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Panelde; Sinop Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Sayın Şinasi TÜRKMEN, Sarı Saltuk Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Sayın Melek BAYRA ve Sarı Saltuk Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sayın Alpay UKŞAL, öğretmenlik mesleğine ilişkin tecrübelerini paylaştı.

Öğretmen adaylarına toplumsal duyarlılık ve farkındalık kazandırmak amacıyla düzenlenen panelde, öğretmenlik mesleğinin kutsal ve önemli yanları, panelistler tarafından öğrencilerimizle paylaşıldı.

Program hediye takdimi ile sona erdi.