Minik Öğrenciler Hayaller Şenliğinde Doyasıya Eğlendi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları Ders Tangal İlkokulunda eğitim gören minik öğrencilere unutulmaz bir gün yaşattılar.

Topluma Hizmet Uygulamaları Ders Sorumlusu Sayın Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Nuri DİCLE rehberliğinde Tangal İlkokulunu ziyaret eden öğrencilerimiz, minik çocuklara geleneksel çocuk oyunlarını öğreterek onların geleneksel oyunları tanımalarını ve oynamalarını sağladılar.

Öğrencilerimiz ayrıca Okul Bahçesine minik öğrencilerle birlikte fidanlar dikip çeşitli aktiviteler gerçekleştirdiler.

Etkinlikte her çocuğa özel hediye veren öğrencilerimiz, çocuklara yiyecek içecek ikramında da bulundular.

Programda ayrıca anasınıfı ve ilkokulda öğrenim gören toplam 69 öğrencinin eğitim öğretimini kolaylaştıracak, derslerini daha eğlenceli hale getirecek materyaller ile günlük ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler de hediye edildi.