Öğrencilerimiz, “18. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi”ne Katıldı

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümünde öğrenim gören 2. ve 3. sınıf öğrencileri, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından düzenlenen “18. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi”ne katıldılar.

Sağlık Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Tuğba YARDIMCI GÜREL danışmanlığında Kongreye katılan öğrencilerimiz bildirilerini başarıyla sundular. Öğrencilerimiz, kongrenin bu yıl ki teması olan ”Meslek İçi Profesyonel İşbirliği” kapsamında kongre programında yer alan panel ve konferanslara katılarak alanlarıyla ilgili en güncel bilgilere ulaşma şansına sahip oldular.

Öğrencilerimiz, araştırmalarına rehberlik eden Sayın Dr. Öğr. Üyesi Tuğba YARDIMCI GÜREL ile birlikte hazırlamış oldukları bildiriyle de kongrede Sinop Üniversitesi’ni başarıyla temsil ettiler.

Birçok üniversitenin çeşitli hemşirelik alanlarından yaklaşık 900 akademisyen ve öğrencinin bir araya geldiği kongrede, Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü öğretim üyelerimizden Sayın Dr.Öğr.Üyesi Adeviye Aydın Mesleki Değerler ve Ekip Çalışması Paneli’nde “Çatışma Yönetimi” sunumuyla kongreye katkı sağladı.