ETKİNLİKLER

Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Üniversitemize Ziyaret

Ünye Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu ile Mühendislik ve Mimarlık Fakültesini ziyaret ettiler.

Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet YAZICIOĞLU ve Öğretmen Sayın İsmail BAKİ eşliğinde Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu laboratuvarları ile Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi laboratuvarlarını ziyaret eden öğrencilerimiz, öğretim elemanlarımızdan bilgiler aldılar.

Üniversiteye hazırlık aşamasındaki öğrencilere tercihlerinde yardımcı olmak ve Üniversitemizi daha iyi tanıtabilmek amacıyla gerçekleştirilen gezi programında, Üniversitemiz bölüm ve programları hakkında da öğrencilere bilgiler verildi.