Nükleer Enerji Mühendisliği Kariyer Günleri

Mavinci Inc. Kurusucu ve CEO'su Sayın Muhammed Salih ÇETİN, Nükleer Enerji Mühendisliği 'Kariyer Günleri' kapsamında öğrencilerimizle bir araya geldi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere; Akademik Personelimiz ve Nükleer Enerji Mühendisliği Bölümü öğrencileri katıldılar.

Mavinci Inc. Kurusucu ve CEO'su Sayın Muhammed Salih ÇETİN düzenlenen seminerde kendi mesleki hayatından örnekler vererek öğrencilerimizle tecrübelerini paylaştı.

Sayın Muhammed Salih ÇETİN konuşmasında kurucusu olduğu Mavinci Inc şirketinin çalışmaları hakkında da öğrencilerimize bilgiler verdi.

İki farklı oturumda gerçekleşen seminerde Sayın Muhammed Salih ÇETİN, nükleer enerji sektöründeki kapsamlı güvenlik yönetimlerine de değinerek, Nükleer Reaktörlerde Risk Analizleri konusunda yürüttükleri çalışmaları anlattı.