Ayancık Meslek Yüksekokulunda "Sigaranın Olumsuz Etkileri" Paneli

Üniversitemiz Ayancık Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik “Sigarayı Bırak Yaşamayı Seç” temalı bir panel düzenlendi.

Şehit Ömer Can Açıkgöz Konferans Salonu’nda düzenlenen panele; Yüksekokul Müdürü Sayın Öğr. Gör. Recep AYKAN, Müdür Yardımcısı Sayın Öğr. Gör. Dr.Günseli ACAR, Akademik ve İdari Personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Moderatörlüğünü Sağlık Yüksekokulumuz Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Huriye Demet CABAR’ın yaptığı panele, Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sayın İbrahim DEMİRCİ, Sağlık Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Sayın Bilge Bal ÖZKAPTAN konuşmacı olarak katıldı.

Panelde Dr. Öğr. Üyesi Sayın İbrahim DEMİRCİ, Dr. Öğr. Üyesi Sayın Bilge Bal ÖZKAPTAN ve Sayın Doç. Dr. Huriye Demet CABAR tarafından sigaranın fizyolojik ve psikolojik zararları hakkında öğrencilerimize bilgiler verildi.