Öğrencilerimizden Turizm Haftasına Renk Katan Etkinlik

Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencilerinin oluşturduğu Rekreasyon Öğrenci Kulübü tarafından “Turizm Haftası Kutlamaları" etkinliği düzenlendi.

Üniversitemiz Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelinde düzenlenen etkinliğe; Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan BAYRAM, Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ercan KARAÇAR, Akademik Personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Programın açılışında konuşan Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Turan BAYRAM, etkinliği düzenleyen öğrencilere teşekkür ederek, tüm öğrencilerin turizm haftalarını tebrik etti.

Etkinlikte Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan müzik dinletisi, dans gösterisi ve sunumlar izleyenlerden tam not aldı.

Öğrencilerimiz tarafından turizmin önemine dikkat çeken renkli ve eğlenceli skeçler de izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Program hediye takdimi ve fotoğraf çekimiyle devam etti.