Üniversitemizde Turnitin İntihal Tespit Programı Eğitimi

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığımız tarafından öğretim elemanlarımıza yönelik “Turnitin İntihal Tespit Programı Eğitimi” verildi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitime; Rektör Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanımız Sayın Osman KIZILASLAN ile Akademik-İdari Personelimiz ve yüksek lisans öğrencilerimiz katıldılar.

Konferansta Eğitimciler Sayın Serdar DİNÇ ve Kerem ÖZATA tarafından katılımcılara, akademik üretim sürecinde tez ve makalelerde Turnitin kullanımı, Turnitin yazılımının kapsamı ve özellikleri, programın nasıl çalıştığı hakkında önemli bilgiler verildi.

Program hediye takdimi ile devam etti.