Üniversitemiz Tercih ve Tanıtım Günleri Sona Erdi

Üniversitemiz tarafından, 29 Temmuz – 3 Ağustos 2016 tarihleri arasında ÖSYS tercihi yapacak öğrenci ve velilerini bilgilendirmek amacıyla başlatılan “Tercih ve Tanıtım Günleri” sona erdi.

‘Mutlu Şehir Sinop’un Mutlu Üniversitesi’ sloganıyla, şehriyle bütünleşen bir üniversite olma yolunda önemli bir adım atan Üniversitemiz, bir hafta süresince Sinop Uğur Mumcu Meydanı Şehir Kulübü önünde açılan tercih ve tanıtım stantlarıyla, ÖSYS tercihi yapacak öğrencilere tanıtıldı.

Bir hafta boyunca Üniversitemiz standında geleceği için tercih yapacak olan öğrenci adaylarına önemli tavsiyelerde bulunan uzman akademik kadromuz, üniversitemizde öğrenim görmek isteyen öğrencilerimizin iletişim bilgilerini alarak, tanıtım materyallerimizden hediye ettiler.

Yoğun ilgi gören tercih ve tanıtım standımızda çeşitli illerden Sinop’a gelen vatandaşlarımızda standımızı ziyaret ederek üniversitemiz ve bölümlerimiz hakkında bilgi alma imkânı buldular.