Sinop’ta Otizm Farkındalık Yürüyüşü

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında düzenlenen yürüyüş etkinliğine katıldı.

Sinop Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Sinop İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen yürüyüş, 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Etkinliğe Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Binhan KOYUNCUOĞLU, akademik personelimiz ve öğrencilerimiz de katılım sağladılar.

Tersane mevkisinden başlayan yürüyüşte katılımcılar, ellerinde taşıdıkları pankartlarla otizme dikkat çekti.

İskele meydanında son bulan yürüyüş ardından meydanda bulunanlar, kendilerine dağıtılan balonları hep birlikte gökyüzüne bıraktı.