Boyabat İİBF'de Şehit Ömer HALİSDEMİR Anısına Futbol Turnuvası

Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan hain kalkışmada, büyük bir kahramanlık göstererek şehit düşen Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir anısına “Ömer Halisdemir Futbol Turnuvası” düzenlendi.

Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yerleşkesinde yapılan turunaya, öğrencilerimizin oluşturduğu toplam 12 takım katıldı.

Öğrencilerimizin kıyasıya mücadele ettiği turnuvada İşletme Bölümü 3. Sınıf takımı birinci oldu.

Birinci olan takıma ödülünü Boyabat Belediye Başkanı Sayın Şefik ÇAKICI, 2. takıma ödülünü Fakültemiz Dekan Yardımcısı Sayın Dr. Öğretim Üyesi Candaş CAN, 3. takıma ise ödülünü Fakütemiz Sekreteri Sayın S. Ahmet ÇELTİKÇİ takdim etti.