ETKİNLİKLER

Fen Edebiyat Fakültesi Öğrencileri Akademik Kariyer Planlarken Nelere Dikkat Etmeli

Üniversitemiz Kariyer Geliştirme ve Mezunlar Koordinatörlüğümüz tarafından Fen Edebiyat Fakültesi öğrencilerimize yönelik kariyer planlama paneli düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen panele; Kariyer Geliştirme ve Mezunlar Koordinatörümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Sema TAN, Akademik personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Sayın Dr. Öğr. Üyesi İbrahim DEMİRCİ’nin moderatörlüğünde düzenlenen panele, Sayın Öğr. Gör. Dr. Yasin ALTINIŞIK ve Arş Gör. Dr. Sayın Işıl AYDIN ÖZKAN konuşmacı olarak katıldı.

Panelde, Fen Edebiyat Fakültemizde eğitim gören öğrencilerimizin akademik kariyer planlarken nelere dikkat etmesi gerektiği anlatıldı. Panel soru-cevap bölümüyle sona erdi.