Üniversitemizde Huzur ve Mutluluk Konferansı

Üniversitemiz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğrenci Kulübü tarafından 20 Mart Dünya Mutluluk günü dolayısıyla “Sinop’ta Huzur ve Mutluluk” konulu konferans düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; Personelimiz ve öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdiler.

Programda mutluluğu yönetme becerisi ve mutluluğun sürdürülebilir olması konularında Dr. Öğr. Üyesi Sayın İbrahim DEMİRCİ tarafından katılımcılara bilgiler verdi.

Konuşmasında öğrencilerimiz tarafından yapılan sokak röportajlarına da yer veren Dr. Öğr. Üyesi Sayın İbrahim DEMİRCİ, “Acı ile tatlının, kolay ile zorun her zaman yan yana olduğu bu güzelim yaşamda, öyle ya da böyle mutlu olmak için gayret etmeliyiz” dedi.