Gerze Meslek Yüksekokulunda Çanakkale Şehitlerimiz Anıldı

Gerze Meslek Yüksekokulumuzda 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Grafik Tasarım Programı öğrencileri tarafından “Çanakkale Ruhunu Yansıtan” 104 afişten oluşan bir sergi düzenlendi.

Gerze Kaymakamı Sayın Murat GÜVEN tarafından açılan sergiye, Gerze Belediye Başkan Vekili Sayın Sevim DEMİR, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Erol ULAŞ, İlçe Jandarma Komutanı Sayın Teğmen Bekir DOĞAN, Yüksekokul Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sedat İPAR, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldılar.

Sergi sonrası Çanakkale programı Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonunda devam etti.

Şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Sayın Öğr. Gör. Mehmet KESKİN tarafından verilen konferansla devam etti.

Sayın Öğr. Gör. Mehmet KESKİN konuşmasında Çanakkale Zaferinin önemine değinerek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Çanakkale Zaferindeki etkin rolünü anlattı.

Konuşmanın ardından, Gerze Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan müzik topluluğunca “Çanakkale Kahramanlık Türküleri” seslendirildi.