Boyabat İİBF’de Çanakkale Şehitlerimiz ve Mehmet Akif Ersoy Anıldı

Üniversitemiz Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinliği ile 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma programları düzenlendi.

Genç İşletmeciler Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğe; Fakülte Dekanı Sayın Prof. Dr. Süleyman ELMACI, Dekan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Candaş CAN, Fakülte Sekreteri Sayın S. Ahmet ÇELTİKCİ, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Sayın Savaş USTAOĞLU, Personel Daire Başkanı Sayın Zafer AKIN, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Sayın Kayhan KOYUNCU, Fakültemiz ve Meslek Yüksek Okulu Öğretim Elemanları İdari Personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program Dr. Öğr. Üyesi Candaş CAN tarafından sunulan “Bir İslam Münevveri: Mehmet Akif Ersoy” isimli konferans ile devam etti.

Ardından öğrencilerimiz tarafından hazırlanan müzik ve şiir dinletisi dinleyenlerden büyük beğeni topladı.